Ελλάδα, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2020

FRANK HASNOOT 10 – 11 – 12 Φεβρουαρίου 2010 στην Ελλάδα – Κρήτη

3 DAY MASTER CLASS 10 - 11 - 12 Φεβρουαρίου - Ελλάδα - Ηράκλειο Κρήτης

DEMONSTRATION

Διδακτικές ώρες

9:30 το πρωί με 6 το απόγευμα

Ημερομηνίες

6-7-8 Μαΐου

Στο σεμινάριο θα υπάρχει μεταφραστής

Ολοι θα αποκτήσουν δίπλωμα συμμετοχής και όλες τις συνταγές μεταφρασμένες στα ελληνικά.

pattiserie

Πρόγραμμα σεμιναρίου

το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι

PETITS GATEAUX AND ENTREMENTS για ζαχαροπλαστεία ΒOUTIQUE

Φόρμα ενδιαφέροντος

    Info / Reservations

    CLOCK-KEHROLOGOS

    Διδακτικές ώρες

    3 ημέρες

    9:00 το πρωί με 6 το απόγευμα

    (+30)6947181558

    Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

    Frank Haasnoot
    Dutch pastry chef with over 23 years experience

    working as a freelance consultant.

    Bio

    Frank Haasnoot is a Dutch pastry chef with over 23 years experience, working as a freelance consultant.

    When Frank finished his education he started working for several pastry brands around the globe. Starting in Holland he moved on to work in New York (La Tulipe Desserts), Kuwait (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) and Hong Kong (the Peninsula Hotel).

    During his career Frank competed in national and international pastry competitions. After several Dutch competitions he decided it was time to compete on a international level. In 2011 he was the winner of the World Chocolate Masters in Paris.

    Mid 2017 Frank decided to relocate back to Europe and start his freelance career to be able to teach and develop his work freely, for any pastry and chocolate related project.

    logo-kehr

    Δηλώστε συμμετοχή